Google reviews for Audika Danmark
Blog

Den gode anmeldelse

21-08-2024 00:00:00

Vi samler i allerhøjeste grad på glade kunder, og derfor bliver vi også begejstrede hver gang vi får en positiv anmeldelse på de forskellige anmeldersites som Google Reviews og Trustpilot. For vi kan ikke få bedre markedsføring end udsagn fra vores eksisterende kunder, der har valgt os til fordi det vi tilbyder dem matcher det de har behov for. 

For vores kunder er reelle og helt ægte mennesker, som vi hver dag hjælper med at høre bedre. Og vi sætter en dyd i at levere den bedste service til alle vores kunder, hvad end det er dem der bare kommer forbi til en gratis og uforpligtende høreprøve, eller dem der skal ned og have lavet justeringer af deres høreapparater. 

Derfor kommer vi her til at dykke lidt længere ned i nogle af de anmeldelser vi har fået i den seneste periode. 

Carsten Jørgensen - Audika Hørecenter, Odense - Bilka

Efter flere års stort høretab og brug af ubrugelige høreapparater fra det offentlige, besluttede jeg mig at prøve noget andet (valget faldt på Audika Bilka da jeg ofte havde set butikken der). Og må indrømme fra første kontakt til det afsluttende køb, har jeg aldrig oplevet en større forståelse og hjælp til mit høretab end fra netop de fantastiske mennesker der. Jeg fik prøvet nogle forskellige apparater, fik lavet nogle fantastiske indstillinger til stort set alle de situationer jeg kommer i. Var slet ikke klar over hvor handicappet jeg var med hørelsen. Mit liv er blevet så meget bedre, min familie bliver ikke døve af jeg taler så højt mere, og jeg kan være med i samtaler uden at fremstå som en der fatter absolut ingenting. Gik det store skridt igennem deres dør i midten af juni og købet blev gennemført i juli. Kan kun varmt anbefale Audika hvis går du med problemer med hørelsen, du vil ikke fortryde det. Stort tak til Audika Bilka for den kæmpe livsforbedring i har givet mig og endnu større tak til Vivi der har holdt mig i “hånden” under hele forløbet, rådet og vejledt mig omkring alt. Du vil altid have en plads i hjertet her. Så mange mange tak for hjælpen. Ville så bare ønske det offentlige ville støtte op noget mere om sådan en livsforbedring. Mange 1000vis af mennesker garanteret ville kunne få hvis støtten var til det.

Tage Berner - Audika Hørecenter, Greve

En kæmpe tak for den fantastisk hjælp i forbindelse med mit besøg hos jer i sidste uge. På grund af ferie i Roskilde blev jeg henvist til Audika i Greve Midtby Center. Og det var hele turen værd. Utrolig sød og hjælpsom dame. (fik desværre ikke hendes navn). Hun fik ordnet mine høreapparater med et smil. Send venligst min besked videre til hende, og sig tak for rigtig god hjælp. Mvh. Tage

Lea Nielsen - Audika Hørecenter, Randers

Efter et år med tre besøg hos den tidligere leverandør af min mands høreapparater, der hver gang endte uden nogen egentlig forbedring, fik vi anbefalet Audika Randers. Og så skal jeg love for, at der skete noget. Vi fik den mest fantastiske hjælp, kompetent og utrolig behagelig, af Sebastian. Nu kan vi igen snakke sammen, naturligvis stadig med problemer ind imellem, men forskellen er voldsomt stor. Det eneste vi fortryder er, at vi ikke langt tidligere benyttede os af Audika Randers.

Erik Hjelm - Audika Hørecenter, Esbjerg

Da jeg havde brug for hjælp til min hørelse, søgte jeg forskellige steder på nettet, der stødte jeg på Audika Esbjerg, jeg læste nogle anmeldelser, det gjorde jeg bestilte en tid. Jeg møder venlig og professionel personale, så jeg følte mig helt tryg. God og omhyggelig høretest, som i mit tilfælde viste at jeg kunne få glæde af høreapparater, jeg fik tilbudt at prøve et sæt i en periode. Vi aftalte at mødes igen 10 dage efter, for samtale og en lille korrigering af apparaterne, så aftale vi et møde for om det var nogen jeg ville købe. Der var ingen pres eller salgstale, jeg kunne bare aflevere dem og gå, men min gevinst på høresiden var stor for mig, så jeg valgte at købe mine. Jeg kan varmt anbefale dem.