Få foretaget høreprøve i eget hjem
Blog

Få foretaget en høretest i dit eget hjem

16-09-2024 00:00:00

Det er en rigtig god idé at få testet sin hørelse fra tid til anden, og især hver 4. år, for at sikre at ens høreapparater stemmer overens med det høretab man har. Selvom høreapparater kan være med til at bremse et høretab, betyder det ikke at man ikke længere oplever tab i høreevne. Men for nogle kan det være svært at komme ned til en klinik og få foretaget en høreprøve, men der har vi heldigvis også fundet en løsning. 

Få høretest i hjemmet i hovedstadsområdet og Nordsjælland

Bor du i København, i hovedstadsområdet eller Nordsjælland, så kan vi nemlig tilbyde at vi kommer hjem til dig og foretager en høreprøve. Vi har et mobilsetup der gør det muligt for os at lave en god høreprøve i dit eget hjem, så vi kan hjælpe dig godt på vej. Når vi har lavet høreprøven, kan vi nemlig komme igang med at tale om hvilke høreapparater der kan virke bedst for dig og dit høretab, også ud fra hvilken livsstil du har. 

En anden fordel ved at få foretaget høreprøven i dit eget hjem, er at du kan føle dig mere tilpas og afslappet, så vi får de bedste resultater. 

Sådan får du en høreprøve derhjemme

For at booke tid til en høreprøve i dit hjem, så skal du ringe til os på 70 400 200. Her finder vi sammen en tid der passer dig, og så kommer vores hørespecialist ud til dig i bil med det udstyr der skal bruges, og laver en lille opsætning hjemme hos dig. Vi kører altså hjem til dig og laver høreprøven, og efterfølgende kigger vi sammen på resultaterne, og får en snak om hvilke behov du har og finder en løsning ud fra det. 

Som tingene er lige nu, har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde høreprøver i i hjemmet i andre regioner. Der henviser vi til vores øvrige høreklinikker i hele landet

Online høreprøve

En anden mulighed er at bruge vores online høreprøve. Den er på ingen måde en erstatning for en rigtig høreprøve, men kan være med til at give en god indikation på om der måske er behov for at få foretaget en høreprøve. Du kan finde vores online høreprøve lige her.