Audika er din lokale høreklinik
Blog

Din lokale høreklinik

15-07-2024 00:00:00

Hos Audika ser vi os som din lokale hørespecialist. Selvom vi er en national, og ikke mindst international kæde af høreklinikker, så er vi stadig dybt forankrede i de lokale miljøer. Og med 40 klinikker i hele landet, er vi med stor sandsynlighed også din lokale høreklinik. 

Stort setup - lokal atmosfære

Selvom vi har over 40 klinikker i hele landet, så betyder det ikke at vi har for travlt. Vi er ekstremt dedikerede til at yde den bedste service, og det gør vi bl.a. ved at forstå vores kunders behov og ønsker. For hos os er one-size-fits-all ikke en del af løsningen, men det er derimod skræddersyede løsninger, hvor vi tager udgangspunkt i den enkelte person. 

For høretab er lige så forskelligt som så meget andet, og den løsning der fungerer for én, fungerer måske slet ikke for en anden. Derfor er snakken med vores kunder vigtig, for vi kan finde ud af livsstil, ønsker, behov og meget mere. Det er den tætte relation mellem kunde og hørespecialist der gør at vi kan tilpasse høreapparaterne helt perfekt. 

Gode grunde til at vælge Audika

Der er selvfølgelig en række gode grunde til at vælge Audika når du skal have høreapparater. 

  • Altid op til 30 dages prøveperiode på høreapparater. 
  • Mulighed for at få høreapparater uden egenbetaling. 
  • Certificerede hørespecialister der lytter til dig og dine behov, og derefter finder den bedste løsning. 
  • Gratis og uforpligtende høreprøve.
  • Over 40 klinikker i hele landet, så du altid har en klinik i nærheden af dig. 
  • Mulighed for at dele betalingen op i mindre rater

Find din lokale høreklinik

Vi har gjort det nemt for dig at finde din lokale Audika høreklinik. Du kan på vores hjemmeside under "Find høreklinik" altid finde den klinik der er tættest dig, og samtidig også se om der er ledige tider til en høreprøve. Vi glæder os til at se dig.